Ben jij altijd op zoek naar het perfecte plaatje, kent de camera voor jou geen geheimen en houd je wel van avontuur? Goed nieuws! Hotel Rangá in IJsland zoekt een heuse ‘Northern Lights Catcher’ om dit magische natuurfenomeen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Pronkt het noorderlicht spotten ook op jouw bucketlist en kun jij goed overweg met een camera? Dan is dit de ultieme kans! Hotel Rangá, een luxe resort in het zuiden van IJsland, zoekt namelijk een officiële Lights Catcher om het noorderlicht te fotograferen.

Voor deze droombaan verblijf je van half september tot half oktober in Hotel Rangá. De retourvluchten worden voor je betaald en ook de drie maaltijden per dag zijn inbegrepen. En je mag onbeperkt bubbelen in de outdoor hottubs! Op je vrije dagen heb je de kans de onontdekte, ruige highlands van IJsland te bezoeken.

De voorwaarden

Wat er van jou verwacht wordt? Drie weken lang de mooiste foto’s en filmpjes van het Noorderlicht schieten. Natuurlijk geef je hierbij toestemming aan het hotel voor het gebruik van jouw beeldmateriaal, maar je mag de foto’s natuurlijk ook op je eigen socials delen. Is deze droombaan jou op het lijf geschreven, schrijf je dan snel in op de website van Hotel Rangá.

Meer uit het Travel Magazine: