Stap aan boord van de legendarische trein en herontdek de romantiek van het reizen met de trein!

Deze zomer kun je de Venice Simplon-Orient-Express bewonderen op het centraal station in Amsterdam. De legendarische trein rijdt in juni eenmalig heen en weer tussen Venetië en Amsterdam. Wil je de luxe en historie van de Orient Express zelf ervaren? Sla je spaarvarken dan maar open. Een enkele reis van Amsterdam naar Venetië kost je bijna 3000 (!) euro.

Venice Simplon-Orient-Express

De Venice Simplon-Orient-Express bestaat uit originele rijtuigen in art-deco stijl uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw en rijdt sinds 1982 door Europa. De originele route bracht reizigers van Londen naar Venetië, maar er worden regelmatig nieuwe opstappunten en trajecten toegevoegd. Deze zomer doet de Orient Express onder meer België en Nederland aan.

Amsterdam- Venetië

Op 21 juni 2021 vertrekt de Venice Simplon-Orient Express vanuit Venetië naar Amsterdam, waar de trein de volgende dag in de avond aankomt. Enkele dagen later – op 24 juni – vertrekt de trein weer vanaf Amsterdam Centraal richting Italië. Voor iets minder dan 3000 euro boek je een enkele reis van Amsterdam naar Venetië. Deze bijzondere reis is inclusief overnachting in een twin cabin, twee keer een 3-gangen lunch, een 4-gangen diner, een ontbijt en een glaasje bubbels bij aankomst. Lijkt dit je wel wat? Reserveer snel je plekje, want er zijn nog maar een paar cabins vrij!

 

Naar Venetië

Liever met het vliegtuig naar Italië? Bekijk dan de nieuwste Venetië aanbiedingen:

 

Headerfoto: Belmond Management Limited

Meer uit het Travel Magazine: