Slenter door de haven van Antalya, maak een onvergetelijke ballonvaart in Cappadocië en duik het nachtleven in van trendy Istanbul, ontdek de mooiste highlights en bezienswaardigheden van Turkije tijdens een rondreis!

Je vindt kilometerslange stranden, heerlijk eten en relaxte all inclusive resorts in Turkije. Maar het land heeft nog veel meer te bieden. Van het sprookjesachtige Cappadocië tot trendy Istanbul, ontdek de mooiste plekjes van Turkije tijdens een rondreis. Ik wijs je de weg naar de meest bijzondere plaatsen en bezienswaardigheden. Deze drie plekken mag je absoluut niet missen!

Begin je reis in Antalya | Sprookjesachtig Cappadocië
Trendy Istanbul | Regel je visum online

1. Begin je reis in Antalya

Antalya is natuurlijk één van de meest bekende badplaatsen van Turkije. Begin je rondreis door Turkije in Antalya en geniet van een aantal dagen pure ontspanning. Deze havenstad staat natuurlijk bekend om haar mooie stranden en heldere water, maar er is nog veel meer te beleven. Het centrum én de haven van Antalya zijn authentiek en stralen een warme ambiance uit. Om jezelf alvast een voorproefje te geven op wat voor moois je te wachten staat, moet je ook zeker een bezoek brengen aan de Düden watervallen.

Antalya

2. Ontdek sprookjesachtig Cappadocië

Beter kun je jouw rondreis in Turkije niet beginnen. Cappadocië lijkt te zijn ontstaan uit een sprookje van 1000 en 1 nacht. Hier vind je unieke landschappen die je het beste ziet tijdens een ballonvaart. Dit is echt een once in a lifetime ervaring! In Cappadocië vind je ook veel Romeinse invloeden, vooral in Pergl. Verder kenmerkt het rotsachtige landschap zich door stadjes die zich veelal onder het aardoppervlak begeven. Erg indrukwekkend!

Cappadocië

3. Beleef trendy Instanbul

Terwijl je nog helemaal onder de indruk bent van de magie van Cappadocië zet je jouw rondreis door Turkije voort naar Istanbul. In deze moderne en trendy stad kun je lekker bijkomen in één van de Turkse badhuizen, maar je kunt er ook voor kiezen om een chique club te bezoeken en tot diep in de nacht te dansen. Ook op het gebied van cultuur en geschiedenis is Istanbul interessant. Slenter lekker door de oude binnenstad en neem een kijkje bij een van de mooie bazaars.

Cappadocië

Belangrijk om mee te nemen tijdens je rondreis door Turkije: regel je visum online

Antalya, Cappadocië en Istanbul zijn natuurlijk slechts een paar van de hoogtepunten die je tegenkomt tijdens jouw rondreis. Ook Ankara, Pergamon en Efeze zijn zeker de moeite waard. Of ga lekker wijn proeven in het authentieke dorpje Sirince. Lijkt een rondreis door Turkije jou wel wat? Zorg dan dat je al je reisdocumenten op orde hebt en vraag online je visum aan via Turkijevisumaanvragen.nl. Je visum aanvragen is super eenvoudig en binnen een paar minuten ben je al in het bezit van een geldig document en kan jouw avontuur beginnen.

Meer uit het Travel Magazine