Suikerzoete zwembaden, kleurrijke cocktailbars en pastelgekleurde kamers en suites, dit zijn de mooiste roze hotels op Ibiza. Perfect voor een girls trip!

Heb je al een leuk adresje gevonden voor jullie volgende vriendinnenweekend? Wat dacht je van een roze hotel op Ibiza! Deze mierzoete designhotels op het Spaanse party eiland zijn echt perfect voor een girlstrip. Met een cocktail chillen bij de poolbar, plonsen in het zwembad of relaxen in een roze bubbelbad in een Cadillac, deze roze hotels op Ibiza zijn de place to be!

Paradiso Ibiza Art Hotel | Grand Paradiso IbizaWi-Ki-Woo Ibiza | Romeos IbizaTropicana Ibiza

Paradiso Ibiza Art Hotel

Paradiso Ibiza Art hotel is een van de populairste roze hotels op Ibiza. Dit 4* hotel is een waar Art Deco kunstwerk met een flinke dosis roze details. Hier bestel je een cocktail aan een roze bar, chill je aan het zwembad op een roze loungebed en overnacht je in een mierzoete kamer. Vind je dat allemaal iets te veel van het goede voor een hele vakantie? Dan kun je bij Paradiso Ibiza Art Hotel ook een dagpas kopen om een dagje aan het roze zwembad te hangen.

Bekijk hier

Grand Paradiso Ibiza

Bubbelen in een Caduzzi (een bubbelbad in een roze Cadillac!), overnachten in een suite met privé cocktail bar of een filmpje kijken in een old Hollywood-style bioscoop. Het kan allemaal in Grand Paradiso Ibiza! Dit splinternieuwe, roze hotel opent in de zomer van 2022 haar deuren op Ibiza. Naast chillen in dit pastelkleurige hotel kun je ook de heupen losschudden. De resident DJ’s zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

Bekijk hier

Wi-Ki-Woo Ibiza

Nog een lekker fotogeniek adresje! Wi-Ki-Woo is een kleurrijk boutique hotel op Ibiza met natuurlijk hier en daar een flinke lik roze verf. Dit designhotel heeft naast een fijn all day restaurant met zonnig terras ook nog een geheime cocktailbar! Trek na een dagje zonnen aan het zwembad je leukste jurkje aan en ga voor een drankje naar Wi-gg-ly-Woo. Daarnaast kun je bij de Thirsty Thursdays onbeperkt prosecco drinken en loop je in twee minuten al van het hotel naar het strand.

Bekijk hier

Romeos Ibiza

Romeos Ibiza is een heerlijk over de top hotel op het Spaanse eiland. Dit roze Adults Only hotel is ingericht in Amerikaanse jaren ’50 stijl, compleet met een diner, een playroom met paaldanspaal en zelfs een trouwkapel. Als je tijdens een avondje stappen op Ibiza de liefde van je leven tegenkomt, kun je dus gelijk ‘ja’ tegen elkaar zeggen. Wordt het je allemaal wat te veel in dit hotel?  In enkele minuten loop je naar het strand om even op te laden voor het volgende feestje weer begint!

Bekijk hier

Tropicana Ibiza

Ik sluit dit lijstje af met misschien wel het kleurrijkste hotel van allemaal: Tropicana Ibiza! In dit jaren ’80 stijl hotel waan je je even terug in de tijd. Haal een cocktail bij de roze poolbar, plof neer op een van de loungebedden aan het zwembad en laat het genieten maar beginnen! De kamers van dit hotel zijn flamingoroze of limegroen en lekker tropisch ingericht. Ook dit hotel ligt weer op loopafstand van de kust. Je staat zo bij de mooiste stranden van Ibiza.

Bekijk hier

Meer uit het Travel Magazine over Ibiza