Dit is voor alle avonturiers (zonder hoogtevrees!): overnacht een een transparante pod in de Sacred Valley in Peru. Durf jij een nachtje in de Skylodge Adventure Suites aan?

Van een treehotel in Zweden tot een luxe jungle resort op Bali; de wereld telt heel veel unieke hotels en accommodaties. De Skylodge Adventure Suites in Peru zijn écht van een buitencategorie en niet voor mensen met hoogtevrees. Hier slaap je namelijk in een transparante capsule die aan een klif hangt.

Skylodge Adventure Suites in Peru

De drie Skylodge Adventure Suites hangen aan een klif in de Sacred Valley, niet ver van Cuzco in Peru. Vanuit bed heb je een fantastisch uitzicht over de vallei en ’s avonds val je in slaap onder de sterrenhemel. Dit is een accommodatie voor echte avonturiers, want de reis naar de suites toe is een hele beleving. Je stapt niet zomaar vanuit je auto de receptie binnen, maar klimt 400 meter omhoog naar de suites met onderweg verschillende kabelbanen.

Voor een overnachting in een van de Skylodge Adventure Suites betaal je meer dan 500 euro per persoon. Een flink prijskaartje, maar daar krijg je wel een geweldig avontuur voor terug!  Bij de prijs zit het transport van Cuzco naar de suites, een diner met een fles wijn en ontbijt inbegrepen. Zou jij het aandurven om hier te overnachten?

Meer uit het Travel Magazine: