Ben jij een echte Grinch en vind je kerstmis ook ‘the most AWFUL time of the year’? Goed nieuws, want je kunt de feestdagen doorbrengen in de grot van de Grinch. Helemaal jouw straatje!

Mierzoete kerstcommercials, geforceerde kerstdiners met de familie en Mariah Carey die non-stop door de radio bengelt – zeg nou zelf, kerst is eigenlijk helemaal niet the most wonderful time of the year. Wil jij ook het liefst die kleffe feestdagen ontvluchten? Stap dan op het vliegtuig naar Utah en slaap – geheel in stijl – in de grot van de Grinch!

The Grinch Cave

Terwijl de Grinch druk bezig is om kerstcadeaus uit Who-ville te stelen, verhuurt hij tijdelijk zijn chaotische grotwoning. Natuurlijk is zijn legendarische orgel aanwezig, waarmee je ieder kerstliedje uit je hoofd kunt blazen. Ook de harige groene broeken van de Grinch staan tot je beschikking, net als een enorme boekenkast vol stoffige boeken. De grote afwezige in de grot van de Grinch? Een kerstboom natuurlijk! Oja, en verwacht ook geen internet of tv, want stel je voor dat je ook maar íets van kerst mee krijgt.

Zijn de Verenigde Staten toch wat te ver weg voor je? Neem dan een kijkje in de grot van de Grinch via deze 3D-tourEnjoy your stay, or don’t. Whatever.

Meer uit het Travel Magazine: