Naast yoga en surfen kun je op Bali natuurlijk ook een hete partynacht beleven. Wie wel van Rock&Roll houdt, zou zeker eens een bezoek moeten brengen aan deze motor- en surfbar, “Deus Ex Machina”, genaamd.

In de rustieke houten huisjes bevindt zich naast een trendy bar ook de Deus Shop, waar je een glanzende motor, kleurrijke surfplank en kleding van het gelijknamige label kopen kunt. Je vindt er t-shirts met Deus logo, coole bandanas, lederen armbanden en natuurlijk de niet weg te denken surfer shorts.  Ben je nog op zoek naar een ongewone souvenir voor je vrienden, dan kun je die hier aanschaffen. Na een lange dag op je surfplank of in de zon kun je in het Deus cafe de dag uitluiden onder het genot van live muziek en een Bintang biertje. Elke zondag treden hier coole bands op en de entree is gratis.

Tacos-N-Tatt-Tuesday in Deus

Gratis tattoo | Dapperen eerst

 

 

Een gratis tatoeage bij je taco

Als je het helemaal bont wilt maken, dan moet je niet op zondag maar op dinsdag naar Deus gaan. Op deze dag is het „Tacos-N-Tatt-Tuesday“. Wat houdt dit in, vraag je je af? Dat zal ik je weldra vertellen – ik heb het namelijk zelf beleefd en heb mezelf naast een lekkere taco, ook een tatoeage gegund. Ik weet, het is niet alledaags, maar wel een hele vette herinnering, die ik nooit zal vergeten (ik kijk er elke dag even naar). Je moet het je zo voorstellen: elke dinsdag als de klok vijf slaat, worden twee grote tafels neergezet, op welke acht mensen hun naam op een krijtbord kunnen schrijven. Alleen deze zestien personen ontvangen naast hun taco ook een gratis tattoo op Bali. Je kunt het beste vroeg op komen dagen, want de meeste mensen komen al op tijd om een plekje te bemachtigen aan de tattoo-tafel. Als de barman dan de krijtjes in de menigte werpt, is het dringen geblazen. Ik had geluk en kon mijn naam na een harde strijd op het bord schrijven. Phew!

no instagram post found

Daarna gaat het spektakel van start: de beide tatoeëerders bereiden zich voor en korte tijd later hoor je alleen nog het zoemen van de tattoo machines. Om de wachttijd te verkorten gun ik mezelf eerst de bij de tattoo behorende taco en enige minuten later wordt mijn naam al afgeroepen. met enigszins slappe knieën loop ik naar de tafel. Ik toon de tatoeëerder, die net bezig is alles schoon te maken, mijn gewenste motief. Hij knikt alleen, want hij spreekt geen woord Engels. Help! Zal ik deze happening toch maar afblazen?!

tacos n tattoos bali

Met de rug naar me toe trekt hij het kleine motief over en positioneert het daarna op mijn huid. Kleur in de naald en gaan. Na vijftien minuten zit het er al weer op. Ik moet zeggen, de man weet wat hij doet. Alle tatoeages die ik deze avond gezien heb waren strak en clean. Een echte professional.

no instagram post found

Zie jij Tacos-N-Tatt-Tuesday wel zitten?

Ben jij al op zoek naar een mooi motief? Let erop dat alle tattoos in zwart/wit gezet worden. Het mag niet te groot zijn, zodat de tattoo artist het er in maximaal twintig minuten op kan zetten. Het grootste nadeel van deze gekkigheid: je mag na het laten zetten van je tattoo een week lang niet zwemmen. Eigenlijk is dat zonde, nu je eindelijk in het paradijs dat Indonesië heet beland bent. Zie je het niet zitten om in een ver land een tattoo te laten zetten in een bar, dan raad ik evengoed aan er een bezoek te brengen! De stemming is uitgelaten en de tacos smaken ook zonder tattoo verrukkelijk!

Actuele deals voor een Bali vakantie