Kijk jij ook zo uit naar een zonnige eilandvakantie? Goed nieuws! Sunweb en Transavia organiseren een vakantiepilot naar Rhodos, om te testen hoe we weer veilig en verantwoord op reis kunnen. Meld je vandaag al aan voor deze testvakantie!

Na testevenementen en -festivals is het zo ver; de allereerste testvakantie naar het buitenland komt eraan! Sunweb en Transavia organiseren een compleet verzorgde all inclusive vakantie naar Rhodos, waarin veilig, verantwoord en COVID-proof reizen getest wordt. Om 18.00 uur vanavond – 24 maart 2021 – kun je je aanmelden als vakantietester. Er is veel interesse in deze vakantiepilot, waardoor het kan dat de website van Sunweb overbelast raakt.

 

Vakantiepilot Rhodos

Tijdens deze vakantiepilot wordt getest hoe we straks weer veilig en verantwoord op vakantie naar het buitenland kunnen. Uit alle aanmeldingen kiest Sunweb handmatig 187 vakantiegangers, met een leeftijd tussen de 18 en 70 jaar, die niet in de hoge risicogroep vallen. Ben je een van de gelukkigen, dan vlieg je op 12 april vanaf Amsterdam naar Rhodos, waar je acht dagen op basis van all inclusive verblijft in het 5* Hotel Mitsis Grand Beach. Het resort is exclusief voor deze vakantiepilot opengesteld en er zijn dan ook geen andere gasten aanwezig. Tijdens de testvakantie is het niet toegestaan om het resort te verlaten, maar dat is hier absoluut geen straf. Alle faciliteiten van het hotel zijn namelijk geopend, zodat je maximaal van het vakantiegevoel geniet. De kosten voor de reis zijn €399 per persoon. Dit is inclusief de vluchten, transfers, all inclusive verblijf en de coronatesten.

Testen

Deelnemers moeten 72 uur voor vertrek een PCR test doen. Daarnaast krijg je enkele uren voor vertrek op Schiphol Airport nog een sneltest. Alleen indien je testuitslagen negatief zijn, mag je deelnemen aan de vakantiepilot. Ook voor de terugreis wordt 72 uur voor vertrek een PCR test en een sneltest op de luchthaven uitgevoerd. Bij thuiskomst moet je tien dagen in quarantaine, maar als je na vijf dagen negatief test, mag de quarantaine afgebroken worden. Goed om te weten: alle coronatesten zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Meld je aan voor de vakantiepilot naar Rhodos

Zie jij jezelf al helemaal liggen aan het zwembad of op het strand met een cocktail in de hand? Vanaf 24 maart 2021 om 18.00 uur kun je je aanmelden voor deze all inclusive vakantiepilot naar Rhodos.

Meer uit het Travel Magazine: