Droom jij net als Richard Branson van een reis naar de ruimte, maar heb je geen duizenden dollars in je spaarpot zitten? Dit is je kans! Maak nu kans op twee gratis retourtjes naar de ruimte!

Afgelopen week vloog miljardair Richard Branson naar de ruimte met een ruimtevaartuig van zijn bedrijf Virgin Galactic. Vanaf 2022 is het bedrijf van plan om commerciële vluchten naar de ruimte aan te bieden voor toeristen. En jij kunt een van de eerste ruimtereizigers zijn! Normaal kost een retourtje naar de ruimte zo’n 250.000 dollar, maar Virgin Galactic geeft nu twee gratis tickets naar de ruimte weg.

De gelukkige winnaar vliegt begin 2022 samen met een vriend of vriendin ver boven de aarde. Vol spanning kijk je vanuit de ramen van het ruimteschip naar de aarde totdat de piloot aankondigt dat de gordel los mag. Voor een paar minuten ervaar je hoe het is om gewichtloos te zijn! Ondertussen leggen meerdere camera’s jouw avontuur in HD vast. Een ervaring om echt nooit meer te vergeten! Deze unieke winactie is open voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Meedoen kan nog tot en met 31 augustus 2021.

Win een ruimtereis

Meer uit het Travel Magazine: