Een weekendje niksen en relaxen midden in het bos? Dat doe je bij deze nieuwe en one of a kind Airbnb geinspireerd op de verhalen van Winnie the Pooh!

Diep verstopt in het Honderd Bunderbos waan je je even in een Disney-film in deze Winnie the Pooh boomhut. Dit jaar is het precies 95 jaar geleden dat het eerste Winnie the Pooh boek van A.A. Milne uitkwam. Om dat te vieren, slaat Disney de handen ineen met Airbnb. Het resultaat? Een onwijs schattig boshuisje geïnspireerd op de avonturen van Winnie en zijn vrienden.

De Bearbnb vind je in Ashdown Forest, zo’n 50 kilometer ten zuiden van Londen in Engeland. Het ontwerp en de vele bijzondere details zijn bedacht door illustrator Kim Raymond, die al meer dan 30 jaar werkzaam is voor Disney en de verhalen van Winnie the Pooh als geen ander kent. In dit boshuisje neemt hij je mee in de wereld van de geliefde teddybeer uit de films en boeken.

Deze Airbnb wordt deze maand twee keer opengesteld voor bezoekers en is geschikt voor gezinnen van vier personen. Vanaf maandag 20 september kunnen Disneyfans een poging wagen om een van de zeldzame overnachtingen in het huisje te bemachtigen. Helaas zijn de inschrijvingen op dit moment alleen geopend voor inwoners uit het Verenigd Koninkrijk. Maar niet getreurd, ook in Nederland vind je veel leuke boomhutten en boshuisjes!

Meer uit het Travel Magazine: