Dacht je dat het niet luxer kan worden dan vijfsterrenhotels? Wat dacht je van deze zevensterrenhotels gelegen in de meest exclusieve plekken op aarde. Ga mee op deze luxueuze reis.

Herken jij dat ook? Dat je zoveel geld hebt dat je niet meer weet waar je het aan moet uitgeven? Grote kans dat je antwoord nee is. Toch wil ik je deze zevensterrenhotels niet onthouden. Deze hotels zijn het beste van het beste op het gebied van luxe. Een overnachting in deze hotels staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Deze hotels staan onder andere in Dubai, Spanje en Fiji. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Vooraf moet ik even vermelden dat het zevensterrensysteem niet per se bestaat, aangezien hotels een maximum van 5 sterren kunnen krijgen. Maar als je verder leest, begrijp je wel waarom deze hotels 7 sterren verdienen.

De zeven 7* hotels

                             Burj Al Arab Jumeirah – Dubai | Emirates Palace Hotel – Abu Dhabi | Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Spanje | Laucala Island Resort – Fiji |

TownHouse Galleria – Italie | Pangu 7 Star Beijing – China | Karkloof Safari Spa – Zuid-Afrika

 

Burj Al Arab Jumeirah – Dubai

In Dubai is niemand meer snel onder de indruk van 5 sterren, een fles wijn, bubbelbad en gratis wifi. Alles moet uit de kast worden gehaald om aan de luxe eisen in de Verenigde Arabische Emiraten te voldoen. Het Burj al Arab Jumeirah staat symbool voor de extravagante levensstijl in Dubai. Dit hotel is de perfecte combinatie van weelde, oog voor detail en persoonlijke service. Bekijk de foto’s en droom weg bij de verschillend suites met een fantastisch uitzicht over de stad. Hoeveel een overnachting kost? Wil je dat echt weten? Je leeft toch maar één keer!

Burj al Arab Jumeirah

Emirates Palace Hotel – Abu Dhabi

Bestaat er een hotel die de weldaad van het Burj Al Arab Jumeirah kan overtreffen? Ik betwijfel het. Echter dit hotel biedt luxe aan in een andere vorm. Het Emirates Palace Hotel heeft een prive strand en kleine jachthaven waar ieder jacht kan aanleggen. De suites zijn ingericht met de meest exlusieve Arabische meubels. Mocht dat niet genoeg zijn krijg je ook nog een persoonlijke butler, mag je gebruik maken van de limousine service. Mocht je haast hebben dan kun je altijd de helikopter of privejet nemen.

Emirates Palace Hotel

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Mallorca, Spanje

Over luxe gesproken, moet je dit hotel op Mallorca zien! In het Jumeirah Port Soller Hotel & Spa slaan luxe en overdaad de klok. Het hotel is gebouwd in een elegante Mediterraanse stijl. Relax aan het infinity pool en geniet van de luxe om je heen.

Jumeirah Port Soller hotel op Mallorca

Laucala Island Resort – Fiji

Het paradijs is dichterbij dan je denkt, namelijk in het kraakheldere water van de Pacifische Oceaan. Hoogstaande service, luxe, witte zandstranden en panoramische uitzichten wachten erop om ontdekt te worden in het Laucala Island Resort.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Unique Hotels & Resorts (@uniquehotels) am

TownHouse Galleria – Italy

Ik zei toch eerder dat zevensterrenhotels niet bestaan? Dat was een leugen. Officieel bestaat er eentje, namelijk het Townhouse Galleria in het hart van Milaan. Het ligt in één van de oudste zakendistricten van de wereld en is weggelegd voor de high class. Limousines, helicopters, prive jets voor exorbitante prijzen. Dit is luxe!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Pino Coletti (@italian_bonvivant) am

Pangu 7 Star Beijing – China

Met het samenstellen van de meest luxueuze hotels ter wereld, kan ik China niet overslaan. In dit land stijgt het aantal miljonairs met het jaar. En deze verwachten natuurlijk luxe. In het Pangu 7 Star Beijing Hotel word je heerlijk in de watten gelegd. Je slaapt in een indrukwekkende suite die het beste uitzicht heeft over de hoofdstad. Het interieur is ontworpen door de beroemde designer Ricardo Bello Dias. In het interieur komen elementen uit het Oosten en het Westen mooi samen. Wat wil je nog meer?

Pangu 7 star hotel in Beijing

Karkloof Safari Spa – Zuid -Afrika

Voor de milieubewuste rijken is het Karkloof Safari Spa de perfecte plek. Het westen en de lokale cultuur vormen een perfecte mix. Er zijn 16 villa’s waar je kunt genieten van Afrikaanse luxe. Hier heb je het gevoel dat je op safari bent.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Eat Like A Legend (@eatlikealegend) am

Meer uit het Travel Magazine: