Dacht je dat het niet luxer kan worden dan vijfsterrenhotels? Wat dacht je van deze zevensterrenhotels gelegen in de meest exclusieve plekken op aarde. Ga mee op deze luxueuze reis.

Herken jij dat ook? Dat je zoveel geld hebt dat je niet meer weet waar je het aan moet uitgeven? Grote kans dat je antwoord nee is. Toch willen we je deze 7 sterren hotels niet onthouden. Zoals je misschien al kunt raden, zijn deze hotels het beste van het beste op het gebied van luxe. Een overnachting in deze hotels staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Je vindt onder andere in Dubai, Spanje en Fiji een 7 sterren hotel. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Officieel bestaat het zevensterrensysteem eigenlijk niet, aangezien hotels een maximum van 5 sterren kunnen krijgen. Maar als je verder leest, begrijp je wel waarom deze hotels 7 sterren verdienen.

De zeven 7 sterren hotels

Burj Al Arab Jumeirah – Dubai | Emirates Palace Mandarin Oriental – Abu Dhabi | Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Spanje | Laucala Island Resort – Fiji | TownHouse Galleria – Italie | Pangu 7 Star Beijing – China | Taj Falaknuma Palace – India

Burj Al Arab Jumeirah – Dubai

Zeiden we eerder dat 7 sterren hotels niet bestaan? Dat was niet helemaal waar. Officieel bestaat er eentje, namelijk het Burj al Arab Jumeirah. In Dubai is niemand meer snel onder de indruk van 5 sterren, een fles wijn, bubbelbad en gratis wifi. Alles moet uit de kast worden gehaald om aan de luxe eisen in de Verenigde Arabische Emiraten te voldoen. Het Burj al Arab Jumeirah staat symbool voor de extravagante levensstijl in Dubai. Dit 7 sterren hotel is de perfecte combinatie van weelde, oog voor detail en persoonlijke service. Bekijk de foto’s en droom weg bij de verschillend suites met een fantastisch uitzicht over de stad. Hoeveel een overnachting kost? Wil je dat echt weten? Je leeft toch maar één keer!

Bekijk het hotel

Burj al Arab Jumeirah

Emirates Palace Mandarin Oriental – Abu Dhabi

Bestaat er een hotel die de weldaad van het Burj Al Arab Jumeirah kan overtreffen? Wij betwijfelen het. Dit 7 sterren hotel biedt echter luxe aan in een andere vorm. Het Emirates Palace Mandarin Oriental heeft een prive strand en kleine jachthaven waar ieder jacht kan aanleggen. De suites zijn ingericht met de meest exlusieve Arabische meubels. Mocht dat niet genoeg zijn: vraag een persoonlijke butler aan en maak gebruik van de limousine service. Heb je haast? Je kunt ook altijd nog de helikopter of privejet nemen.

Bekijk het hotel

Emirates Palace Hotel

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Mallorca, Spanje

Over luxe gesproken, moet je dit hotel op Mallorca zien! In het Jumeirah Port Soller Hotel & Spa slaan luxe en overdaad de klok. Het 7 sterren hotel is gebouwd in een elegante Mediterraanse stijl. Relax aan de infinity pool en geniet van de luxe om je heen.

Bekijk het hotel

Jumeirah Port Soller hotel op Mallorca

Laucala Island Resort – Fiji

Het paradijs is dichterbij dan je denkt, namelijk in het kraakheldere water van de Pacifische Oceaan. Hoogstaande service, luxe, witte zandstranden en panoramische uitzichten wachten erop om ontdekt te worden in het Laucala Island Resort.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Unique Hotels & Resorts (@uniquehotels) am

TownHouse Galleria – Italië

Het Townhouse Galleria in het hart van Milaan ligt in één van de oudste zakendistricten van de wereld en is weggelegd voor de high class. Limousines, helicopters, prive jets voor exorbitante prijzen. Dit 7 sterren hotel is ultiem luxe!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Pino Coletti (@italian_bonvivant) am

Pangu 7 Star Beijing – China

Met het samenstellen van de meest luxueuze hotels ter wereld, kunnen we China natuurlijk niet overslaan. In dit land stijgt het aantal miljonairs met het jaar en deze verwachten natuurlijk luxe. In het Pangu 7 Star Beijing Hotel word je heerlijk in de watten gelegd. Je slaapt in een indrukwekkende suite die het beste uitzicht heeft over de hoofdstad. Het interieur van dit 7 sterren hotel is ontworpen door de beroemde designer Ricardo Bello Dias. In het interieur komen elementen uit het Oosten en het Westen mooi samen. Wat wil je nog meer?

Bekijk het hotel

Pangu 7 star hotel in Beijing

Taj Falaknuma Palace – India

Op 600 meter hoogte, uitkijkend over de ‘Parelstad van India’ Hyderabad, bevindt zich dit prachtige 7 sterren hotel: Taj Falaknuma Palace. In dit voormalige paleis stap je echt even terug in de tijd! Het gehele hotel is ingericht in een Indiase en koloniale stijl met de meest bijzondere kunstobjecten. Bij aankomst word je per koets naar het hotel gebracht, waar je de rest van je verblijf beschikt over een persoonlijke butler. Niet verkeerd!

Bekijk het hotel

Taj Falaknuma Palace India

Meer uit het Travel Magazine: