Staycation

De nieuwste staycation aanbiedingen

Alle Nederland aanbiedingen

 

Bijzonder overnachten tijdens je staycation

Om staycations hangt een zweem van romantiek. Glamping met vriendinnen, een romantische hotelovernachting met je geliefde of ouderwets kamperen tijdens een vakantie met kinderen, ga terug naar de basis een beleef een korte vakantie dichtbij huis! Zoek je een luxe hotel of bijzonder vakantiehuis? Dan vind je hieronder vast wat je zoekt!

 

Inspiratie voor je volgende bestemming

 

Veelgestelde vragen

Wat is een staycation?

Bij een staycation blijf je dichtbij huis tijdens je vakantie of weekendje weg. Een staycation is hetzelfde als een korte vakantie. Kamperen of een paar dagen verblijven in een vakantiehuis of hotel zijn voorbeelden van staycations.

Waar op staycation?

Staycations zijn bedoeld om uit te rusten. Tijdens een staycation op de Veluwe, de Waddeneilanden of in Limburg krijg je echt een vakantiegevoel terwijl je toch op vakantie in Nederland bent.

Vakantieparken zijn vaak prachtig gelegen in de natuur en dankzij de vele leuke hotelarrangementen kun je heerlijk dineren en overnachten.

Wat te doen tijdens een staycation?

Staycations zijn perfect om je eigen omgeving te verkennen. Maak een lange wandeling door het bos of langs het water, ga op een kleedje picknicken met vrienden of je familie en slenter door een stadje waar je nog nooit geweest bent.