Dé unieke vakantiebeleving die waarschijnlijk bij veel mensen op de bucketlist staat is toeren met een camper door Europa! Ik zwijmel al weg bij het zien van een Volkswagen Camper! Heb jij voor de zomer nog geen plannen gemaakt? Geniet dan van je vrijheid al toerend door Europa met je vrienden of het gezin! Een Volkswagen Camper staat namelijk gelijk aan vrijheid, avontuur en niet te vergeten romantiek.

Camper Experience biedt de meest charmante camper busjes die er bestaan, namelijk de Volkswagen Westfalia Camper type T2, T3 en T4. Maar wat maakt juist deze campers zo uniek? Allereerst de stahoogte, in de campers kan je altijd staan tenzij je langer bent dan 2,30 meter. Daarnaast hebben alle campers wel 8 ramen, waarvan 3 in de cabine en 5 extra ramen rondom. Naast een beter zicht op de weg vanuit elke hoek geeft het ook veel meer licht in de camper! Ook handig is dat de voorstoelen draaibaar zijn. Tevens heeft de camper een 55 liter watertank en een vuilwatertank.

Naamloos

Bij Camper Experience kan je uit vijf verschillende typen Volkswagen campers kiezen. De Volkswagen T2 hefdak is een charmante verschijning uit de jaren 70. Maar je keuze kan ook uitgaan naar de Volkswagen T3 met hoogdak of hefdak. Deze echte gezinscamper heeft een authentieke uitstraling! Ben je van plan om lange afstanden achter elkaar te gaan rijden kies dan voor een Volkswagen T4 met hoogdak of hefdak. Deze camper heeft een frisse look! Wat handig is om te weten is dat je ook allerlei handige extra’s kan bijhuren. Zo heb je voor €25 euro al een luifel en voor €50 euro weet je dat je niet verkeerd rijdt met een TomTom!

Als je op vakantie gaat met een Volkswagen Camper heb je altijd je eigen huisje bij je! Binnen no time ben je geïnstalleerd maar je bent ook zo weer op pad. Ervaar de ultieme vrijheidskick samen met je vrienden, familie of geliefde tijdens de roadtrip van je leven in één van de vele kleurige campers. Je kan vanuit Nederland beginnen met toeren maar Camper Experience kan ook voor jou regelen dat bij aankomst in Marseille, Frankrijk of Barcelona, Spanje er een compleet ingerichte Volkswagen klaar staat op het vliegveld. Ideaal als je niet voldoende tijd hebt om naar het land te toeren of als je daar gewoon niet zoveel zin in hebt!

Naamloos

Houd jij van een beetje avontuur en wil je binnenkort weer wat van je bucketlist kunnen afstrepen? Dan is een roadtrip met een Volkswagen Camper een échte aanrader! Ben je enthousiast geworden om ook een Camper te huren, kom alvast in een heerlijke vakantiestemming door een kijkje te nemen op de website van Camper Experience!

Meer info Camper Experience

 

Meer uit het Travel Magazine: