De mooiste infinity pools, magische vergezichten en luxe suites met bubbelbad…dit zijn de mooiste hotels van Santorini!

Zeg je ‘droombestemming’, dan denk ik gelijk aan Santorini! Als ik een plek op de wereld aan mag wijzen als mijn favoriet, staat dit Griekse eiland zeker in mijn top drie. De witgekalkte huisjes, de blauwe koepeldaken, de magische zonsondergangen… geen andere plek op de wereld biedt hetzelfde unieke karakter als Santorini.

De mooiste hotels op Santorini

Santorini behoort tot de Cycladen archipel in het midden van de Zuid-Egeïsche zee. Het eiland wordt omringd door vulkanisch gesteente: de stranden zijn zwart met rood en de oceaan is blauw en helder. De talloze charmante huisjes liggen boven de heuvels en velen zijn er zelfs ingebouwd. Iedereen moet dit unieke eiland tenminste een keer bezocht hebben. Om die reden zocht ik naar de mooiste hotels op Santorini. Leuk voor een luxe vakantie op Santorini of misschien wel je huwelijksreis? Laat jezelf betoveren.

Dreams Luxury Resort | Cosmopolitan Suites
Katikies HotelHoneymoon Petra Villas | Canaves Oia Hotel

Dreams Luxury Resort

Heb je een zwakke plek voor het zien van de ondergaande zon? Dan is dit eiland de perfecte plek voor je! Santorini staat namelijk bekend om haar magnifieke zonsondergangen. In het kleine en romantische Dreams Luxury Resort kun je lekker ontspannen in het bubbelbad op het hoogste punt van de krater in Imerovigili. Wat denk je? Dit uitzicht is simpelweg onbeschrijfelijk, niet waar?

Bekijk hier

Cosmopolitan Suites

Een hotel vinden dat aan al je eisen voldoet is niet makkelijk, maar Cosmopolitan Suites komt akelig dicht in de buurt. Dit kleine, wonderbaarlijke hotel ligt in het midden van de plaats Fira, slechts enkele minuten van de restaurants en het nachtleven. Deze foto’s zijn al erg indrukwekkend, ga maar eens na wat je in het echt zult zien. Enne..vergeet geen duik te nemen in de infinity pool van dit luxe hotel op Santorini.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Cosmopolitan_Suites_Hotel (@cosmopolitansuitessantorini) am Sep 10, 2019 um 12:14 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Cosmopolitan_Suites_Hotel (@cosmopolitansuitessantorini) am Mär 15, 2019 um 2:48 PDT

Bekijk hier

Katikies Hotel

Een elegant hotel met een typisch Grieks ontwerp aan de rand van het plaatsje Oia. Het Katikies hotel is simpelweg spectaculair met een adembenemende infinity pool en bubbelbad. Stel je voor dat je in dit zwembad ligt te dobberen met dit uitzicht.. Wat wil je nog meer?

Bekijk hier

Honeymoon Petra Villas

Dit witte, traditionele en opvallend mooie hotel ligt verborgen in de rotsen van de plaats Imerovigli. Wie wil hier zijn of haar huwelijksreis doorbrengen? Of kan ik beter vragen: wie niet?

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Honeymoon Petra Villas (@honeymoon_petra_villas) am Apr 26, 2019 um 9:02 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Honeymoon Petra Villas (@honeymoon_petra_villas) am Mai 3, 2019 um 9:02 PDT

Bekijk hier

Canaves Oia Hotel

Last but not least: het Canaves Oia hotel. Dit luxe 5* hotel ligt midden in Oia en biedt vanaf het zwembad en terras een waanzinnig uitzicht over Santorini. Dit hotel heeft ook een aantal prachtige honeymoonsuites, een mooi idee voor je huwelijksreis?

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Canaves Oia (@canavesoia) am Sep 14, 2019 um 9:14 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Canaves Oia (@canavesoia) am Sep 13, 2019 um 1:20 PDT

Bekijk hier

 

Boek jouw Santorini vakantie via Holidayguru

Lijkt zo’n luxe vakantie op Santorini jou wel wat? Ik houd elke dag de beste aanbiedingen voor vluchten, hotels en vakanties naar dit Griekse eiland in de gaten en deel deze met je. Zo ga je lekker goedkoop naar het beeldschone Santorini. Ook benieuwd naar de mooiste appartementen met zeezicht? Lees dan verder in mijn lijstje met mooiste Airbnb’s op Santorini.

Meer uit het Travel Magazine: