Santorini is postcard-pretty! De pittoreske witte huisjes met blauwe daken steken prachtig af tegen de rotsen en blinken in de zon. Een onvergetelijke vakantie ligt in het verschiet tijdens een verblijf in deze Airbnb’s op Santorini!

De Airbnb’s zijn inclusief plunge pool en uitzicht op zee. Gun jezelf en je geliefde een verblijf in een van deze appartementen op Santorini, je zult het niet snel vergeten!

De mooiste Airbnb’s op Santorini

Top Caldera View | Fishermans Cave House | Hector Cave House | One Bedroom Villa | White House Villa | The Volcano Cave | Lava Cave

Top Caldera View

Dit droomappartement ligt super centraal en toch op het hoogste punt van Oia. Geniet in het bubbelbad van het uitzicht over zee en beleef een van de wereldberoemde zonsondergangen. Vanaf het terras kijk je uit over Oia, de vulkaan en de caldera. Een triple A-locatie kunnen we wel zeggen!

Top Caldera View

 

The Fishermans Cave House

Je kunt je bijna niet voorstellen dat dit luxe appartement vroeger een grot was waar een visser zijn waren opsloeg. De Airbnb bevindt zich op de klif van de caldera, recht onder het kasteel van Oia. In totaal kunnen er vijf mensen overnachten in The Fishermans Cave House. Zie de zon langzaam in zee zakken vanuit je eigen bubbelbad. Een onvergetelijke ervaring!

The Fishermans Cave

Hector Cave House

Zo’n 250 jaar geleden creërden de toenmalige inwoners van Santorini een gat in de rotsen om wijn in op te slaan. Inmiddels is het zomerhuis een heerlijke plek om van je vakantie te genieten. Strijk neer in de whirlpool of op het terras om onder het genot van een wijntje de avond uit te luiden.

One Bedroom Villa

Anemomilos Private Villas

In dit luxe complex in Oia worden twee villa’s verhuurd en ik kan gewoon niet kiezen welke ik het meest wil aanbevelen. Werk aan je kleurtje op het grote terras en staar eindeloos uit over zee. In de eenvoudige maar stijlvolle villa’s kunnen vier personen overnachten.

Naar de villa

White House Villa

Ben je van plan met je vrienden naar Santorini te gaan, zoek dan niet verder en bekijk deze villa voor 9 personen. Het vakantiehuis is uitgeslagen uit vulkaansteen en echt wat bijzonders. Deze Airbnb op Santorini heeft twee terrassen, drie etages met meerdere woonkamers en een schitterende slaapkamer.

White House Villa

The Volcano Cave

Een appartement van 85 vierkante meter, een groot Grieks terras met whirlpool, en uitzicht over zee en het prachtige Oia – The Volcano Cave staat garant voor een onbezorgde vakantie. Doordat je er met vijf personen kunt verblijven, is de Airbnb niet alleen een toplocatie voor geliefden, maar ook om er met kinderen of vrienden vakantie te vieren. Om de dag direct goed te beginnen is de ontbijtservice inclusief in het zomerseizoen.

The Volcano Cave

Lava Cave Suite

De Lava Cave Suite is een klein juweel. Het bijzondere (zwem)bad ligt half binnen, half buiten het appartement, waardoor je ook als het waait heerlijk beschut baddert, ondertussen genietend van het uitzicht over zee. Kies voor traditie en reserveer een verblijf in deze grotwoning, die in de 19e eeuw toebehoorde aan een visser.

Lava Cave Suite

Vakantie op Santorini

Wat een verwennerij voor de ogen, deze Airbnb’s op Santorini inclusief uitzicht op zee en plunge pool. In mijn overzicht met Santorini aanbiedingen vind je nog veel meer toffe appartementen en goedkope vluchten. Meer weten over wat te doen op het Griekse eiland? Bekijk dan zeker mijn tips voor Santorini.

Santorini aanbiedingen

Meer inspiratie uit het Travel Magazine: