Hoog, hoger, hoogst! De hoogste infinity pool ter wereld – met waanzinnig uitzicht over de skyline van Dubai – is nu geopend en heeft een plekje veroverd in het Guinness World Book of Records.

In Dubai wordt het ene record na het andere gebroken en schieten regelmatig nieuwe wolkenkrabbers de lucht in. Naast het hoogste gebouw ter wereld, vind je hier nu ook de hoogste infinity pool op aarde. Bij het Address Beach Resort zwem je op bijna 300 meter hoogte.

Vanuit de infinity pool van het nieuwe Address Beach Resort kijk je op 293 meter hoogte uit over de skyline van Dubai. Dit waanzinnige zwembad is bijna net zo hoog als de Eiffeltoren in Parijs. Alleen gasten van het 5* Adults Only resort mogen het zwembad in om een baantje te trekken. Wil je tijdens je vakantie in Dubai van hetzelfde uitzicht genieten, maar valt dit hotel buiten je budget? Boek een tafeltje bij rooftop restaurant Zeta Seventy Seven dat op dezelfde verdieping ligt.

De infinity pool van Address Beach Resort staat sinds kort in het Guinness World Book of Records, maar dit is niet het enige record dat het hotel heeft gebroken. Het resort is gevestigd in twee torens die met een brug aan elkaar verbonden zijn. En jawel, dit is de hoogste skybridge ter wereld! Vanuit het zwembad zie je ook de Ain Dubai, het hoogste reuzenrad ter wereld, staan. En dan is er in Dubai natuurlijk ook nog de Burj Khalifa, het allerhoogste gebouw ter wereld.

Vakantie in Dubai

Valt het hotel net wat buiten je budget? Dan kun je ook eens deze Dubai aanbiedingen bekijken:

 

Headerfoto: Adress Beach Resort

Meer uit het Travel Magazine