Een glas bier geeft plezier, maar wat dacht je van een heel bad met bier? In deze bierspa in België geniet je van het beste dat de gouden godendrank te bieden heeft en drink je biertjes vanuit je eigen bierbad!

Van ervaren bierdrinkers tot bescheiden borrelaar, in deze bierspa in België gaat het hart van ieder bierliefhebber sneller kloppen. Bath & Barley is een gloednieuwe bierspa waar je kunt baden en chillen in al het goeds dat bier te bieden heeft. Hop, hop, op naar België!

Bierspa Bath & Barley

Dat bier lekker is, weten we natuurlijk al lang, maar wist je dat het ook hartstikke gezond is? De Belgen weten dat natuurlijk maar al te goed en daarom is er een heuse bierspa geopend. Bath & Barley is de allereerste Belgische bierspa waar je je kunt onderdompelen in een bier bubbelbad. Tijdens je bezoek aan Bath & Barley heb je toegang tot je eigen privéspa dat beschikt over eikenhouten ‘vaten’ gevuld met een mix van water, hop, gerst en gist. Dit aromatische mengel wordt verwarmd tot 39 graden, wat niet alleen een relaxende werking heeft, maar ook heel goed is voor je huid. Vanuit bad tap je ook nog eens zo je eigen biertje voor een momentje verfrissing. Ben je uitgebubbeld? Duik nog even lekker in de hopsauna en omring jezelf met heerlijke aroma’s.

Bierspa België

Zie jij jezelf ook wel chillen in een bad van bier? Trommel je vrienden bij elkaar, kruip achter het stuur richting het zuiden en beleef een weekend vol bier plezier in België. Heb je na je bierbad de smaak te pakken? Bath & Barley is gevestigd in het hart van Brussel, waardoor je na je spasessie zó het terras op hopt.

 

 

 

Meer uit het Travel Magazine