Racen in een Mario Kart-achtbaan, munten verzamelen tijdens een interactieve game en hamburgers eten in Mushroom Kingdom; Super Nintendo World in Japan is nu open!

Begin dit jaar opende Super Nintendo World in Universal Studios Japan in Osaka haar deuren. In het splinternieuwe themapark daag je je vrienden uit tot een potje real-life Mario Kart, stap je aan boord van een attractie in Yoshi-thema en eet je een burger met uitzicht op Mushroom Kingdom.

Super Nintendo World

In dit kleurrijke nieuwe attractiepark in Japan lijkt het echt alsof je een Super Mario game binnenloopt. In het park vind je attracties geïnspireerd op onder andere Mario Kart en kun je aan de hand van een Power-Up band door het hele park interactieve games spelen. Met deze polsband, die gekoppeld is aan een app, verzamel je net als in Super Mario munten tijdens verschillende spellen en challenges. In onderstaande video kun je alvast een kijkje nemen in het nieuwe pretpark.

Universal Studios Japan

Super Nintendo World is onderdeel van Universal Studios Japan in Osaka, dat dit jaar haar 20e verjaardag viert. Het pretpark bestaat uit verschillende thema gebieden, waaronder ook The Wizarding World of Harry Potter. Het nieuwe Super Nintentdo World is sinds 4 februari 2021 open.

 

De nieuwste pretpark aanbiedingen:

Vind je Super Nintendo World ook wat ver, dan vind je hier de leukste pretpark aanbiedingen in Nederland:

Headerfoto: © Nintendo via Universal Studios Japan (USJ)

Hotels in Japan

Meer uit het Travel Magazine: