Ook dit jaar staat de Belgische stad Boom weer in het teken van de fantasiewereld Tomorrowland. Op twee weekenden in Juli kan je een groot aanbod aan elektronische dans muziek verwachten. De tickets waren binnen no time uitverkocht, maar in dit reisartikel kan je toch even in de magische wereld van Tomorrowland duiken.

Wat begon als een eendaags festival in het Belgische Boom in 2005, is nu uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals ter wereld. De grootste der grootste uit de techno en electronische muziek nemen hier elk jaar de draaitafel over en brengen de massa’s mensen de nieuwste hits. De gelukkigen, die in staat zijn een van de felbegeerde tickets van het festival te kunnen bemachtigen waren hier van de partij. De 360.000 tickets voor het Tomorrowland Festival 2017 werden volgens de organisatoren verkocht binnen een uur, wat de kans om een felbegeerd ticket te bemachtigen verwaarloosbaar klein maakt.

De magische wereld van Tomorrowland

Het Tomorrowland Festival vind 2 weekenden in Juli van dit jaar plaats. Het festival wordt dit jaar gevierd , onder het motto Amicorum Spectaculum, van 21 tot 23 en van 28 tot 30 juli 2017. Internationale ster dj’s als David Guetta, Steve Aoki, Tiësto, Joris Voorn, Martin Garrix en Sven Väth geven een optreden op de visionaire versierde platforms en transformeren de magische wereld van Tomorrowland in één grote dansvloer.

Hier kan je nog even een terugblik werpen op hoe het vorig jaar was:

Video: Tomorrowland

Bezoekers uit meer dan 200 landen ter wereld komen samen als een familie op Tomorrowland. Saamhorigheid, plezier en rust zijn deze dagen een aanvulling met de muziek natuurlijk op de eerste plaats. Eens ondergedompeld in deze te gekke droom wereld, vervagen de problemen van het dagelijks leven en lijkt al het slechte in de wereld een vage herinnering. En dat is wat de bezoekers van het festival willen: een goede tijd ervaren ver van de echte wereld, nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk onbezorgd feesten. Via Instagram krijgen we een inzicht in deze magische wereld:

Steve Aoki verwarmt de menigte met zijn geweldige geluiden

De stages van Tomorrowland zijn uitgebreid versierd en passen perfect in de droomwereld

Liefde en saamhorigheid is een groot begrip op Tomorrowland

Naast België heeft Tomorrowland zich ondertussen ook al gevestigd in Brazilië en de Verenigde Staten. Indien je geen tickets hebt kunnen bemachtigen: Nederland is rijk aan geweldige festivals! Denk bijvoorbeeld een aan Amsterdam Open Air, Defcon 1, Lowlands, Loveland en nog veel meer! We staan hier niet voor niets om bekend!