Ben jij ook zo toe aan een weekje chillen met de billen op het strand? Begin mei vertrekt een vliegtuig vol enthousiaste vakantiegangers naar Gran Canaria voor de tweede testvakantie. En jij kunt mee!

De reisbranche organiseert dit voorjaar samen met de overheid een aantal vakantie pilots om te onderzoeken hoe we straks weer veilig en coronaproof op vakantie kunnen. Op dit moment verblijven 189 reizigers op Rhodos als onderdeel van de eerste pilot. Ruim 25.000 Nederlanders probeerden een plekje te bemachtigen op het vliegtuig naar Griekenland. Had jij geen geluk? Je maakt nu weer een kans. Aanmelden kan vanaf 10.00 uur op 19 april 2021.

 

De tweede testvakantie vindt plaats tussen 1 en 8 mei 2021 en gaat naar Gran Canaria. Reizigers krijgen deze keer iets meer vrijheid en mogen, in tegenstelling tot de vakantiegangers op Rhodos, hun resort wel verlaten. Lekker op avontuur dus! Natuurlijk dien je je wel aan alle lokale coronamaatregelen te houden en doe je voorafgaand aan de vakantie een PCR-test en een sneltest. Eenmaal terug thuis, ga je een aantal dagen in thuisquarantaine.

TUI en Corendon organiseren deze tweede testvakantie naar Gran Ganaria. Er zijn deze keer 190 plekken beschikbaar en iedereen tussen de 18 en 70 jaar die niet door een RIVM vastgestelde risicogroep behoort, kan zich aanmelden. Goed om te weten: alle deelnemers betalen deze reis zelf. Je betaalt €799 per persoon. De reisorganisaties betalen de (snel)testen en de overheid financiert het onderzoek. Extra leuk: je verblijft tijdens deze vakantie  op basis van all inclusive in het luxe RIU Gran Canaria.

Vakantie Gran Canaria

Zat je niet bij de gelukkigen? Bekijk dan de nieuwste Gran Canaria aanbiedingen, dan kun je toch nog heel goedkoop op vakantie naar de Canarische Eilanden!

 

Meer uit het Travel Magazine: