Een tweede huis in Italië voor maar een paar tientjes? Ja, het kan echt! Deze villa in Toscane met privézwembad staat voor een bizar klein prijsje in de uitverkoop.

Niet zo lang geleden gooiden diverse Italiaanse dorpen huizen in de uitverkoop, soms voor maar één euro. Vaak ging het om afgelegen en oude panden die in niet al te goede staat verkeerden. Is zo’n bouwval niets voor jou, maar droom je wel van een eigen huis onder de Italiaanse zon? Dit is je kans! Voor maar 30 euro kan deze Toscaanse villa met privézwembad van jou worden.

Het klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar toch maak je via Win Houses in Italy kans op jouw eigen droomvilla in Italië. Voor maar een paar tientjes doe je mee aan de loting. De enige voorwaarde van deze actie? De verloting gaat alleen door wanneer er minimaal 20.000 inzendingen zijn. De gelukkig winnaar mag zelf kiezen wat hij of zij met het huis doet. Pak je koffers en verhuis naar Toscane of ga af en toe een weekje vakantie vieren in de villa. Het huis verhuren of verkopen mag ook.

Win a House Italy
Foto: Jon Nurse

Door mee te doen aan deze ludieke actie maak je niet alleen kans op een waanzinnige villa in Toscane, maar steun je ook verschillende goede doelen. Win Houses in Italy haalt via deze verlotingen geld op voor The Children’s Society, dat zich richt op Britse jeugd, en Braccio Di Ferro, een goed doel dat Italiaanse jongeren en kinderen helpt.

Dit is de villa

De Toscaanse villa wordt aangeboden door het Britse stel Jon and Annmarie Nurse, dat al eerder huizen beschikbaar stelde voor Win Houses in Italy. Je vindt de villa in de regio Garfagnana in Toscane, op ongeveer een uur rijden van Lucca en op twee uur afstand van Florence. Nog meer Italiaanse pracht en praal bewonderen? Je staat vanuit de villa ook zo bij de dorpjes van Cinque Terre.

Win a House Italy
Foto: Jon Nurse

Al kan ik me ook heel goed voorstellen dat je de villa helemaal niet wilt verlaten. Voor de deur ligt een groot zwembad dat uitkijkt op de groene, rollende heuvels van Toscane. Het huis, dat volledig gemeubileerd is, heeft vier badkamers en vier slaapkamers, dus je kunt al je vrienden uitnodigen voor een sleepover in Italië. Vul de lange tafel in de tuin met pizza’s, pasta’s, wijn en gezelligheid. La Dolca Vita!

Headerfoto: Jon Nurse

Meer uit het Travel Magazine: