Verzamel je vriendinnen, zet de wijnglazen klaar en ga samen de uitdaging aan met deze wijn escape room! Tijdens deze uitdagende game probeer je samen het mysterie van de wijn op te lossen – en drink je zelf natuurlijk ook een glas (of meer dan één). En je speelt hem gewoon vanaf de bank, perfect om de zoveelste lockdown door te komen!

Geef een nieuwe draai aan je wekelijkse wijnavondje met deze wijn escape room. Probeer door middel van puzzels én proeven het mysterie van De Verloren Wijn op te lossen.

Unlock the bottle: De Verloren Wijn

Zijn jij en je vriendinnen echte wineaholics en weten jullie alles over je favoriete drankje? Ga de uitdaging aan met deze wijn escape room en probeer door middel van uitdagende puzzels en raadsels het verloren wijnrecept van de familie Von Traub te achterhalen. Bij deze escape room is wijn drinken dan ook een must, dus haal die glazen maar tevoorschijn en bereid je voor op een avontuurlijk avondje borrelen. Ook als je geen ervaren wijnkenner bent, is deze wijn escape room leuk om te spelen en heb je een goed excuus om nog een extra glaasje in te schenken. Dit spel kent geen verliezers!

wein_winetasting_party_shutterstock_700590349

Hoe werkt de wijn escape room?

Deze wijn escape room is een fysiek spel dat je op de website van Unlock the Bottle kunt bestellen. Het pakket bestaat uit het spel met verschillende raadsels, props en aanwijzingen. Natuurlijk kan het mysterie van De Verloren Wijn niet opgelost worden zonder wijn, daarom zit er ook een flesje bij inbegrepen. Het spel is geschikt voor twee tot zes personen en is niet alleen leuk vermaak tijdens de lockdown, maar ook bijvoorbeeld op vriendinnenweekend of een borrelavondje.

Meer uit het Travel Magazine: