Reis thuis vanuit je luie stoel naar Zweinstein en probeer de raadsels van deze online Harry Potter Escape Room op te lossen!

Stap op de Hogwarts Express en bereid je voor op je eerste jaar als student van Zweinstein! Virtueel dan, want deze online escape room – bedacht en gemaakt door twee Nederlandse meiden – neemt je vanuit huis mee naar de magische wereld van Harry Potter. The Hogwarts Escape bestaat uit 21 pittige puzzels die je gratis kunt spelen.

Escape rooms als lockdownhobby

Puzzelen, glühweinwandelen, online pubquizzen; het afgelopen jaar ontdekten veel mensen nieuwe ‘lockdownhobby’s’ om de vele avondjes thuis op de bank door te komen. Florine Komen en Danique Valstar speelden tijdens de eerste lockdown samen veel online escape rooms en bouwden zelf een Harry Potter escape room, zo vertellen ze aan Indebuurt. Wat begon als een grap, is nu een professioneel ogende, virtuele escape room die al door duizenden mensen gespeeld is.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von The Hogwarts Escape (@thehogwartsescape)

The Hogwarts Escape

The Hogwarts Escape is een virtuele escape room die via een laptop of computer voor iedereen gratis te spelen is. Het spel bestaat uit 21 puzzels. De ene puzzel is moeilijker dan de andere, maar in totaal ben je echt wel wat uurtjes zoet met het spel. Loop je vast in de escape room, dan is er een pagina met hints om je op weg te helpen. Florine en Danique hebben het spel gratis online gezet en er veel tijd en aandacht in gestoken. Wie wil, kan op hun website een donatie achterlaten.

Meer uit het Travel Magazine: