Is hoteltester ook jouw droombaan? Dan is dit een once in a lifetime kans! Meld je aan als hoteltester en reis de hele wereld over om de mooiste hotels te recenseren.

Reis van de ene droombestemming naar de andere en test onderweg de allermooiste hotels en resorts. Deze reisdroom kan nu werkelijkheid worden. Eurostars hotels is op zoek naar een aantal hoteltesters die in 2022 hun hotels gaan uitproberen.

Het beste nieuws? Meedoen aan deze actie is heel simpel. De enige voorwaarde is dat je in 2021 een keer verblijft in een van de Eurostars hotels en hierna via een enquête je eerlijke mening geeft over je verblijf. Wees creatief en zorg dat jouw recensie eruit springt, want uit alle aanmeldingen kiest de hotelketen aan het eind van het jaar tien winnaars.

De  uitgekozen hoteltesters mogen in 2022 tien keer op reis en krijgen daarbij steeds een verblijf van twee nachten cadeau in een van de Eurostars hotels. De hotelgroep heeft 112 locaties in 14 landen. Van Berlijn en Barcelona tot New York en Miami! Goed om te weten: het vervoer van en naar de hotels is niet bij de prijs inbegrepen. Lees hier alle voorwaarden om hoteltester te worden.

Meer uit het Travel Magazine: