Win een 4* reis naar New York!

De winactie is afgelopen en de winnaar is bekend

We wensen iedereen te bedanken die deelgenomen heeft aan de winactie. De winnaar zal schriftelijk op de hoogte worden gebracht in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Blijf te allen tijde alert, de volgende winactie komt eraan en momenteel geven we nog steeds 2 tickets weg voor het Decibel festival.

Holidayguru winactie: een luxe reis naar New York!

De zomer staat voor de deur en het vakantieseizoen is weer aangebroken, hoogste tijd om een reis weg te geven. Ditmaal neemt de Holidayguru je mee naar The Big Apple. Struin door Central Park, vergaap je aan de duizenden neonlichten op Times Square en pak natuurlijk de ferry naar het Vrijheidsbeeld. New York is groot, divers, bruisend en verveelt nooit. Of je er al eens bent geweest of niet maakt niet uit: deze prijs wil je sowieso winnen!

Ik geef namelijk niet zomaar een stedentrip weg. Nee, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik heb zo’n volledig vakantiepakket voor je samengesteld dat je zelf werkelijk niks meer hoeft te regelen. De prijs is namelijk voor twee personen en in het pakket zitten de vluchten, een week in een 4* hotel en €500 zakgeld! Het enige wat je moet doen is je hieronder inschrijven en je maakt direct kans op deze droomreis naar New York City!

 

Meedoen           New York           De prijs           Voorwaarden

 

 

winactie new york

Hoe doe je mee?

 • Klik op de groene “WhatsApp” knop hier links
 • Voeg het nummer wat je ziet toe aan je contacten
 • Stuur me een WhatsApp bericht met de woorden “Start New York” om je aan te melden voor mijn WhatsApp Service en tegelijkertijd deel te nemen aan de winactie
 • BELANGRIJK:
  • Ben je al geabonneerd voor mijn WhatsApp Service? Dan is een bericht met de woorden “Start New York” genoeg om deel te nemen aan de loterij
 • Je kunt de Holidayguru WhatsApp Service op elk moment stoppen door “STOP” te sturen naar hetzelfde nummer
 • Deelname is mogelijk tot en met 15-07-2018
 • De winnaar/winnares wordt uiterlijk 7 dagen na het einde van de competitie per WhatsApp gecontacteerd

winactie new york

New York

Wil je alvast in de stemming komen? Dan heb ik meer dan genoeg leesvoer voor je, zodat je straks helemaal goed voorbereid op reis kunt. Laten we beginnen met wat vreemde feitjes: lees hier 10 dingen die je niet wist over New York. Wist je daarnaast dat NYC ook een verlaten eiland heeft met een vrij lugubere geschiedenis? Het North Brother eiland! Vervolgens is het tijd voor een tour door de stad: hier vertel ik je precies wat de beste stadswandelingen in New York zijn, zodat je zeker alle highlights te zien krijgt. Na het zien van alle top bezienswaardigheden is het de vraag wat te doen met die €500 zakgeld: shoppen natuurlijk! Lees hier mijn beste New York shopping tips. Zo, nu ben je helemaal klaar voor New York. Nu alleen nog eventjes die reis winnen, succes! 😉

New York on polaroid photos

Brooklyn Bridge en Manhattan

De prijs

En wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs?

 • Vluchten
 • Week in een 4* hotel
 • €500 zakgeld

Een compleet verzorgde luxe vakantie naar New York City dus: doe snel mee en maak kans!

*Algemene voorwaarden voor deelname:

De New York winactie wordt door UNIQ GmbH (Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland) georganiseerd, verspreid over meerdere landen. De New York winactie begint op 15 juni 2018 om 12.00.00 uur en eindigt op 14 juli 2018 om 23.59.59 uur. De winnaar wordt uiterlijk 7 dagen na het einde van de competitie bepaald. Enkel mensen die binnen deze periode deelnemen aan de winactie maken kans op de prijs.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd stemt de gebruiker ermee in zich te abonneren op de gratis WhatsApp en Holidayguru service. Instemming met het abonnement op de WhatsApp services kan worden ingetrokken door een bericht met de tekst “STOP” te sturen. Elke abonnee die het juiste codewoord verzendt doet mee aan de loterij voor de New York reis. De winnaar van de prijs moet minstens 18 jaar oud zijn. Uitbetaling, ruilhandel, of enige andere vorm van betaling is uitgesloten. Elke persoon mag slechts één keer deelnemen aan de winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deze wedstrijd.

Informatie over verordening gegevensbescherming:

De deelnemer aan deze wedstrijd gaat akkoord met de verwerking van zijn/haar persoonlijke gegevens, met name zijn/haar telefoonnummer. Deze contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van reisaanbiedingen. De gebruiker kan op elk gewenst moment besluiten zijn/haar toestemming in te trekken door “STOP” in deze messenger te sturen. Algemene informatie over gegevensbescherming is te vinden in de privacyverklaring.

Als organisator van de winactie verzamelen we enkel gegevens in overeenstemming met de regelgeving voor gegevensbescherming. De verzamelde gegevens bevatten alleen de informatie die nodig is voor het uitvoeren ervan. Het is onze intentie deze gegevens ook te gebruiken voor advertenties. Hiervoor hebben we aanvullende toestemming van de deelnemer nodig, die het recht heeft zijn toestemming in te trekken. Toestemming voor het ontvangen van advertenties zal een vast onderdeel zijn van het contract dat de deelname aan deze loterij regelt. (We bieden iedereen de mogelijkheid om deel te nemen – de deelnemers betalen door hun gegevens achter te laten.) Door zich aan te melden voor deze loterij, geeft elke deelnemer toestemming om een ​​gratis nieuwsbrief van Holidayguru.nl te ontvangen via WhatsApp. De gebruiker blijft na 15 juli 2018 op de whatsapp-lijst van de nieuwsbrief.

De volgende dingen zijn inbegrepen in de prijs:

De prijs omvat twee vliegtickets naar New York, een week in een 4* hotel en €500 zakgeld. De winnaar mag een de reisperiode zelf kiezen met uitzondering van kerstmis, nieuwjaar en Black Friday. Een contante uitbetaling of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Kinderen tot 18 jaar dienen toestemming te krijgen van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers om mee te doen aan deze winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.