In Ubud, een klein dorp op Bali in het hart van de jungle, vind je een hotel dat alle andere hotels overtreft. Ik heb het over de zogenoemde Hanging Gardens van Bali – een uniek villacomplex, dat niet alleen scoort vanwege de fantastische locatie, maar ook vanwege de legendarische infinity pool. Als je de foto’s bekijkt, snap je waarom bezoekers over een onbeschrijfelijke ervaring praten.

Hanging Gardens van Bali

Waarschijnlijk zit je nu net als ik voor een beeldscherm, te staren naar de foto’s van de Hanging Gardens en probeer je je voor te stellen hoe het is om in deze magische infinity pool te relaxen, al uitkijkend over het adembenemende junglelandschap. Alleen de gedachte zorgt ervoor dat je het volgende vliegtuig naar Bali wilt nemen. Je hoeft natuurlijk niet naar het hotel te lopen. Er wacht een privékabelbaan op je, die je snel en op comfortabele wijze naar het hotel brengt.

 

Het complex bestaat uit 38 privévilla’s en suites, allemaal met een eigen infinity pool van graniet. Ik wil met name de privacy die je hier krijgt benadrukken. In dit luxueuze hotel ben je niet alleen omgeven door de spectaculaire, groene jungle, maar ook door prachtige tuinen waar allerlei soorten flora groeit, van bloemen tot bamboe en kokosnoten in de bomen. Het uitzicht is onbetaalbaar. De natuur en de Hanging Gardens lijken één, alsof het hotel hier altijd al gestaan heeft. Een vakantie in harmonie met de natuur kan er niet mooier uitzien.

 

Naast alle comfort dat dit luxe vijfsterrenresort biedt, is er ook een wellnessprogramma dat je verblijf hier perfect maakt. Heerlijke wellnessbehandelingen, ook mogelijk in de buitenlucht, zorgen er voor het welzijn van de vakantiegangers die een beetje rust nodig hebben en in het gourmetrestaurant ben je in voor een culinair hoogtepuntje.

 

Als je in de tussentijd op zoek bent naar avontuur, kun je op spannende trips gaan en Land Rover tours door de jungle maken – met al deze luxe hoef je je niet te vervelen! Ook voor lovers op huwelijksreis is deze plek op Bali een geweldige tussenstop of hoofdbestemming.

 

Bali – ik kom er aan!

Wat dit droomhotel op het betoverende eiland in de Indische Oceaan te bieden heeft, is ongelooflijk. Het fascineert mij iedere keer weer en geeft mij steeds opnieuw de reiskriebels. Ik zou niets liever willen dan het volgende vliegtuig naar Indonesië pakken. Als je ook de reiskriebels voelt, moet je zeker eens tussen mijn deals kijken, want er zit vast een geschikte Bali aanbieding voor je tussen!

Naar de Hanging Gardens