Ben jij net zo slim als Hermelien, zo dapper als Harry en heb je de teamwork skills van Ron? Probeer dan samen met je vrienden te ontsnappen uit een van deze Harry Potter Escape Rooms!

Een paar keer zwaaien met een toverstaf is niet genoeg om te ontsnappen uit deze Harry Potter Escape Rooms. Daar heb je naast een beetje magie ook de oplossingen voor de puzzels voor nodig. Kraak je hersenen en duik samen met je vrienden of collega’s de wereld van Harry en de andere tovenaarsleerlingen in bij een van deze Harry Potter Escape Rooms. In Nederland, net over de grens in België of gewoon thuis op de bank!

The Wizard School Escape Room in Amersfoort

Betreed de magische gangen en kamers van Zweinstein bij The Wizard School Escape Room in Amersfoort. Samen met je teamgenoten ga je bij deze Harry Potter Escape Room op zoek naar de verborgen foto’s uit het jaarboek. En dat is niet makkelijk! Iets meer dan de helft van de avonturiers die je voorgingen, wisten uit deze escape room te ontsnappen. Lukt het jullie ook?

The Wizard School Escape Room in Alkmaar

In Alkmaar vind je de grootste escape room van Noord-Holland met zeven verschillende kamers. Waaronder The Wizard School Escape Room! Deze kamer is vrijwel gelijk aan de Harry Potter Escape Room in Amersfoort. Voor beide escape rooms geldt dat de moeilijkheidsgraad aangepast kan worden voor groepen met kinderen.

Virtuele Harry Potter Escape Room

Puzzel je liever vanuit je luie hoek op de bank met al je favoriete snacks en een fles wijn binnen handbereik? Nodig je vrienden dan uit om thuis deze virtuele Harry Potter Escape Room te spelen. Twee Nederlandse meiden hebben The Hogwarts Escape gemaakt, een pittige escape room bestaande uit 21 puzzels. Deze Harry Potter Escape Room kun je gratis online spelen.

Harry Potter

Harry Potter Room bij Escape House Leuven

Bij de Harry Potter Room in Escape House Leuven in België staan jij en je vrienden voor de moeilijke taak om Voldemort te verslaan. Harry Potter vocht zeven films lang tegen Hij Die Niet Genoemd Mag Worden, maar jullie hebben slechts een uur de tijd om alle stukjes van zijn ziel te vinden en zo het kwaad uit de school te verjagen.

School of Witchcraft and Wizardy bij Enigma Quests in Londen

Londen is de place to be voor Harry Potter fans! Hier neem je een kijkje achter de schermen bij de Harry Potter Studio tour, bezoek je bekende filmlocaties en probeer je te ontsnappen uit een Harry Potter Escape Room. De School of Witchcraft And Wizardry is een spannende en moeilijke escape room van Enigma Quests in hartje Londen.

Stedentrip Londen

Meer uit het Travel Magazine: