Harry Potter Studio Tour in Londen – Beleef de magie van de Harry Potter films!

De avonturen van de jonge tovenaar zijn te bewonderen in zeven boeken en acht films en we hebben allemaal met spanning de overwinning op ‘Hij Die Niet Genoemd Mag Worden’ gevolgd van Harry en zijn vrienden. Om deze ervaringen te kunnen herleven moet je beslist de originele stukken en interactieve attracties van de Harry Potter Studio Tour zien. De tour bevind zich net naast Londen en bied je de kans om nog een keer betoverd te worden!

                      © Warner Bros. Studios London 

 Aankomst en verblijf in Londen

Een reis naar Londen hoeft niet duur te zijn. Via verschillende luchtvaartmaatschappijen kan je al snel een goedkoop ticket bemachtigen, of natuurlijk met de boot gaan. Ik heb toevallig een goede deal voor jullie gevonden, die de accommodatie in ieder geval al verzorgd. Met deze deal heb je ook meteen toegang tot de Harry Potter Studio Tour, dus dat is mooi meegenomen! Hier kan je het samengestelde pakketje alvast bekijken en boeken.

De hoogtepunten van de Harry Potter Studio Tour

Kom binnen via de Grote Hall van Zweinstein, durf een stap in Perkamentus zijn kantoor te zetten en ontdek ontelbare rekwisieten van alle acht films in de Harry Potter serie. De goed bewaarde geheimen over de productie van de meest succesvolle film serie ter tijden zijn hier eindelijk vertoond, zodat je inzicht kan krijgen in de animatronics, de groene scherm techniek en alle special effects die zijn gebruikt. Ontdek de Wegisweg met alle bekende magische winkels! Ga op bezoek bij de toverstokkenwinkel van Olivander, of ga langs bij de twee Wemels in hun Tovertweelings Topfopshop. Zet je geld op de bank bij de Goudgrijp bank of ga langs bij Hedwig’s vrienden in de Braakbal’s Uilenboetiek. Voorheen kon je ook het huis bezoeken waar Harry 11 jaar lang onder de trap woonde, maar sinds kort staat de Ligusterlaan 4 in Klein Zanikem te koop. Verder kan je naast de tentoonstelling nog een aantal interessante rekwisieten bekijken zoals van de Collectebus, Hagrid’s motorfiets, de vliegende auto van de Wemels en nog veel meer. 

                                                       © Warner Bros. Studios London 

 Naast complete sets zoals de Griffoendor leerlingen kamer, Professor Omber’s kantoor of Hagrid’s hut, kan je ook veel individuele stukken bewonderen. Het maken van de kobold maskers en andere enge figuren is uitgelegd en geïllustreerd op een zeer indrukwekkende manier. Probeer het enorme figuur van Hagrid op de foto te nemen of neem een foto met Dobby de huiself. Je kan ook de echte Zweinstein Express beklimmen en plaats nemen in een van de cabines. Verder kan je je geluk proberen te testen en met je bagage karretje door de muur van Platform 9 3/4 rennen – of je kan het veilig spelen en gewoon een onvergetenlijke souvenir foto nemen. Om de dag helemaal magisch te maken raden we je aan om een boterbiertje te bemachtigen waar je deze Harry Potter ervaring geweldig mee afsluit.

 

                                                                   
   © Warner Bros. Studios London 

Dus ben je op zoek naar een magische trip naar Londen? Dan raad ik je deze combinatie van hotel en Harry Potter Tour ten zeerste aan. Verder bied de stad Londen natuurlijk oneindig veel mogelijkheden om de vrije tijd in door te besteden. Ik hoop je te hebben geïnspireerd om je weer in de wereld van Harry te kunnen verliezen, ik ga in ieder geval de avond starten met een complete Harry Potter film marathon!

Boek de Harry Potter Tour + Hotel hier !