Met één druk op de knop een vol glas champagne, dat klinkt als de droom! Deze maand kun jij in Amsterdam overnachten in een hotelkamer met champagne-butler die jouw glas tot aan de rand vult met de lekkerste bubbels.

Als jij nog een goed moment zoekt om een weekendje Amsterdam te boeken, dan is het nu! De hele maand september zijn drie verschillende hotels in onze hoofdstad voorzien van een ‘Press for Champagne Suite’ waar jij een nachtje kunt slapen – én bubbelen! Met slechts een druk op de knop verschijnt de champagne-butler om je een glas bruisende bubbels in te schenken. Je hoeft er niet eens je bed voor uit te komen, wat een leven!

Press for Champagne

Zie jij het al helemaal voor je, al die bubbelpret vanuit je bed? Voor dit bijzondere nachtje weg ben je welkom in Hotel De L’Europe, het Conservatorium Hotel en Okura, waar deze maand enkele kamers worden omgetoverd tot een Press for Champagne Suite. Naast de luxe van je eigen champagne-butler geniet je ook van een heerlijk diner en een champagne ontbijt. Deze te gekke actie wordt georganiseerd door Press for Champagne, een gloednieuw online magazine volledig in teken van het feestelijke drankje. Hier vind je niet alleen alle ins-en-outs over champagne, recepten, interviews en nog meer leuks, maar ook een kalender vol champagne-evenementen. En we weten allemaal, geen enkel feestje flopt, zodra de champagne wordt geplopt!

Droom jij nou ook van je eigen bubbel-butler, check dan snel de website van Press for Champagne. De Press for Champagne Suites zijn namelijk enkel te boeken tot 30 september.

Meer uit het Travel Magazine: