Altijd al de parels van Duitsland willen ontdekken, maar is het er nooit van gekomen? In juni, juli of augustus kan je nu een maand lang voor maar €9(!) onbeperkt reizen in Duitsland met de regionale trein, bus en tram. Wat dacht je van een weekendje naar Hamburg, een stedentrip naar Berlijn of zelfs een rondreis door heel Duitsland? Dit is je kans!

Alles wat je moet weten over deze deal

De ticket is één kalendermaand geldig in Duitsland en alleen in regionale treinen, bussen en trams. Met het ticket kan je dus niet met langeafstandstreinen (en bussen) reizen zoals de ICE, Eurocity en Intercity. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het ticket alleen beschikbaar is voor de 2e klas.

Plan je reis

Reserveren voor regionale treinen is niet mogelijk, maar je kan je reis wel alvast plannen via bahn.de/nl. Om een duidelijk overzicht te krijgen welke reizen beschikbaar zijn voor dit ticket kan je onder het kopje ”Vervoerskeuze” de langestandstreinen uitvinken.

Koop nu jouw 9-euro ticket en begin alvast met het plannen van jouw trips naar Duitsland! Welke steden ga jij allemaal bezoeken?

Meer uit het Travel Magazine: