Stedentrip Brugge

De nieuwste deals voor een stedentrip Brugge

 

Boek een goedkoop weekendje Brugge

Liefhebbers van romantiek kunnen maar moeilijk de aantrekkingskracht van een stedentrip naar Brugge weerstaan. De gezellige pleintjes, eeuwenoude panden en romantische grachten zorgen ervoor dat je hier heerlijk kunt flaneren tijdens een weekendje weg. Na een boottocht over de reien zeig je neer op een zetel op de Grote Markt en geniet je met een Belgisch biertje in de hand van het uitzicht over het plein en de Belfort toren. Een weekendje Brugge is perfect te combineren met een bezoek aan het strand van Oostende of aan de uiterst gezellige studentenstad Gent.

 

 

Voordelige B&B’s en hotels in het centrum van Brugge

 

Romantische hotels in het centrum van Brugge

 


Waarom boeken via Holidayguru:

Groot aanbod: van goedkope hotels tot luxe overnachtingen

Je boekt je stedentrip altijd bij betrouwbare reisaanbieders

Ik zoek voor jou de beste prijs, je betaalt nooit te veel

Blijf op de hoogte via e-mail, mijn app of Telegram!

 

Waar verblijven in Brugge

Het centrum van Brugge is ontzettend knus. Je kunt alle bezienswaardigheden in Brugge eenvoudig te voet bereiken. Je kunt geld besparen door een hotel te zoeken dat buiten het centrum ligt – maar laten we wel wezen, het is toch ontzettend romantisch om in een eeuwenoud pand aan de gracht te logeren?

 

Airbnb appartementen in Brugge

Naast romantische hotels heeft Brugge ook ontzettend leuke appartementen te bieden. Na een paar Belgische biertjes te hebben gedronken op het terras is het lekker thuiskomen in een appartement van Airbnb, waar je over het algemeen beschikt over een eigen woonkamer en keuken. Deze appartementen geven je citytrip naar Brugge net wat extra’s:

 

Parkeren in Brugge

De snelste manier om Brugge te bereiken is met de auto. In de hele binnenstad van Brugge is het betaald parkeren. Bovengronds mag je maximaal vier uur parkeren in het hart van de stad. Aan de rand van het centrum zijn echter verschillende zones te vinden met gratis parkeren: parking Magdalenastraat, parking Bevrijdingslaan en parking Lodewijk Coiseaukaai.Booking.com

 

Excursies in Brugge

Kom meer te weten over Brugge tijdens een rondleiding door de stad. Te voet, per koets, elektrische step, rondvaartboot of met de riksja, er zijn meer manieren om de meest romantische stad van België te ontdekken dan je denkt! Ook een chocoladeworkshop behoort tot de mogelijkheden. Kun jij de verleiding weerstaan?

Dit zou je ook kunnen interesseren: