Bierfanaten en badkamerartiesten, opgelet! Smeer je gouden keeltje met een gouden rakker, want in dit hotel vind je een bierkoelkast in de douche.

Doorgewinterde bierliefhebbers kennen BrewDog natuurlijk van de onwijs lekkere biertjes die de hele wereld veroveren. Maar wist je dat ze naast brouwerijen ook heuse bierhotels hebben? Net als de brouwerijen zijn deze hotels hartstikke duurzaam én staan ze volledig in teken van bier, bier en nog eens bier. Dit hotel in Manchester heeft zelfs kamers met een bier douche!

Biertjes drinken onder de douche

Sta jij het liefst uren onder de douche, dan ben je in dit hotel al helemaal niet uit de badkamer weg te slaan. Alle kamers van het Doghouse Manchester Hotel zijn namelijk uitgerust met een badkamer met bierkoelkast. Al badderend en zingend trek jij jouw ijskoude, favoriete Brewdog biertje open – een droom waarvan je niet wist dat je hem had, tot ‘ie werkelijkheid werd! Daarnaast staat er ook nog eens een biertap op de kamer en is er een minibar propvol lekkere biertjes.

Doghouse Manchester Hotel

Maar de bierpret beperkt zich niet alleen tot de kamers. Bij de bar op de begane grond pronken maar liefst 30 biertaps waar de beste craft beers door stromen en het restaurant serveert een menu vol soul food, zoals (vegan) burgers en chicken wings. Daarnaast is er ook nog een rooftop bar met tientallen tapbieren en taco’s waarvan het water je in de mond loopt. En nog een leuke extra: honden zijn – natuurlijk – meer dan welkom in het Doghouse hotel en er worden zelfs specials dog parties georganiseerd. Een verblijf in dit hotel is het beste feestje ooit!

 

Wil jij ook wel een slapen, badderen en biertjes drinken in dit te gekke hotel? Boek dan hier je vluchten en verblijf en maak een onvergetelijke stedentrip naar Manchester!

Meer uit het Travel Magazine: