Woorden schieten me te kort om mijn liefde voor Griekenland uit te drukken. Alle Griekse eilanden zijn prachtig! Je vakantie naar Griekenland kun je zelfs nog mooier maken door te verblijven in een van deze prachtige hotels.

Ik heb gezocht naar de mooiste hotels van Griekenland en ik kan je één ding verzekeren: na het bekijken van de foto’s wil je maar één ding, en dat is je koffer inpakken en het eerstvolgende vliegtuig nemen voor een vakantie in Griekenland!

urlaubsguru.de_windmill-against-colorful-sunset-santorini-greece-istock_000057433510_large-707x477

De top 5 mooiste hotels van Griekenland

Kreta: Royal Marmin Bay | Mykonos: Bill & Coo Suites and Lounge |

Mykonos: Grecotel Mykonos Blu Hotel |

Santorini: Alti Santorini SuitesSantorini: Mystique Luxury Collection Hotel

 

Royal Marmin Bay, Kreta

Het Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel ligt in de baai van Elounda in het noordoosten van Kreta, het grootste eiland van Griekenland. Relaxen, wellness, sport en heerlijke culinaire gerechten staan allemaal op het menu van dit exclusieve 5* hotel. Het hotel biedt een VIP shuttle service aan per privé jet en een onvergetelijke tocht op een jacht. Het hotel heeft een zwembad met glazen wanden – wat had je anders verwacht? 😉 Het Royal Marmin Bay Boutique Hotel heeft alle ingrediënten om je droomvakantie tot werkelijkheid te laten komen.

Wil jij hier wel vakantie vieren? Boek dit hotel hier

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Marmin Bay (@royalmarminbay) on

Bill & Coo Suites and Lounge, Mykonos

Als deze foto’s geen indruk maken, wat dan wel? Dit award-winnende hotel ligt in het westen van Mykonos. Het straalt niet alleen de charme van de Cycladen uit, maar vakantiegangers kunnen hier genieten in pure luxe! Stel je toch eens voor, liggend bij het zwembad met je geliefde met op de achtergrond de zee met cruiseschepen die de haven van Mykonos verlaten. Ik denk niet dat een vakantie in de Cycladen romantischer wordt dan dit.

Wil jij hier wel een nachtje slapen? Je boekt dit hotel op Mykonos hier. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Sun Secret Collection (@thesunsecretcollection) on

Grecotel Mykonos Blu Hotel

Mykonos is hot! Het eiland is erg populair onder de grootste sterren ter wereld. Zoals je kunt verwachten vind je hier dan ook veel luxueuze resorts. Eentje viel mij zeker op tijdens mijn zoektocht naar de mooiste hotels van Griekenland namelijk het Grecotel. Heb jij ooit een zwembad in een kamer gezien? Hier kun je zeker pootjebaden voordat je gaat feesten in Mykonos-stad!

Overnachten in dit hotel op Mykonos? Boek dit hotel hier!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grecotel Mykonos Blu (@grecotelmykonosblu) on

Alti Santorini Suites, Santorini

Waar denk je het eerste aan bij Griekenland? Juist – witte huizen, blauwe daken, kleurrijke bloemen en kleine, gezellige tavernes bedekt met wijnranken. Santorini heeft dit allemaal. Het hart van Griekenland liefhebbers zal zeker sneller gaan kloppen bij het zien van dit eiland. De vergezichten die je verwelkomen als je aankomt in de haven zijn fantastisch. Maar hoe kun je dit nog overstijgen? Door een fantastisch hotel te bouwen in de traditionele Griekse stijl. Aan de westkant van het eiland vind je de Alti Santorini Suites waarbij elke suite een eigen zwembad heeft waarin je een ongelofelijk uitzicht hebt over de Egeïsche Zee. Wow!

Hier wil je toch vakantie vieren? Boek jouw droomreis hier! 

no instagram post found

 

Mystique Luxury Collection Hotel, Santorini

De mooiste en luxueuze hotels vind je vooral in Santorini. Eentje is het Mystique Luxury Collection Hotel. Het hotel is gebouwd op een klif waarvandaan je een geweldig uitzicht hebt over de Egeïsche Zee. Gelegen ten noorden van het eiland biedt het hotel niet alleen fantastische vergezichten maar ook privé infinity zwembaden! Hier heb je de beste plek voor het bekijken van de zonsondergang! Het zal je aan niets ontbreken in de elegant ingerichte kamers.

Lijkt een vakantie op Santorini jou wel wat? Boek dit hotel hier!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Destinology (@destinologyholidays) on

Heb jij al de reiskriebels gekregen? Houd dan mijn blog in de gaten voor leuke deals naar Griekenland!

Meer tips voor de Griekse eilanden: